Transport gratuit la comenzile de minim 250 lei

Modalitati de plata

Modalitatile de plata sunt :

  1. Plata la livrare / ramburs: se plateste numerar, direct curierului la predarea coletului sau la ridicarea coletului de la posta.
  2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.  – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.  – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.   Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! Magazinul online paperartshop.eu foloseste pentru tranzactiile online serviciile euplatesc.ro .
  3. Plata la ridicare de la sediul firmei.
  4. Plata prin transfer bancar OP/ Depunere numerar direct in cont. Comanda va fi expediata doar in momentul in care transferul bancar este confirmat de catre banca.

Comenzile platite online cu cardul sunt validate numai dupa confirmarea stocului. Acestea nu se considera automat validate. Confirmarea stocului se va face printr-un email catre dvs. Banii sunt transferati doar in momentul confirmarii produsului si facturarii acestuia.

In vederea finalizarii tranzactiei (la optiunea platii online) in conditii optime va trebui sa furnizati:
– Numele posesorului de card
– Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului)
– Data expirarii cardului
– Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda de semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului.

Modalitati de livrare

Hartiecreponata.ro livrează pe intreg teritoriul Romaniei prin serviciul de curierat rapid, avand ca partener de curierat Cargus.

Taxa de transport va fi afisata automat dupa introducerea adresei de livrare.

Preturile afisate la transport sunt 21 lei – colet sub 3 kg, 24 lei – colet sub 5 kg, 30 lei – colet sub 10kg. Peste 10 kg costurile de transport vor fi transmise ulterior si difera in functie de greutatea coletului.

La comenzi  cu valoarea cosului de minim 250 lei livrarea este gratuita!